top of page
Kép1_edited.jpg

Oktatóink

Fodrászakadémiánk 2020 óta fogadja a fodrászatért rajongó szakembereket, régóta praktizáló, nemrég végzett, kezdő, újrakezdő vagy akár pályaváltó fodrászokat, akik igazodva a mind újabb technológiákhoz és trendekhez, fejleszteni szeretnék meglévő tudásukat.
Ezen a pályán a tanulás élethosszon át tart, a megfelelő képzésekkel készségeidet toronymagas szintre fejlesztheted, általuk professzionális szolgáltatásokat nyújthatsz a mindennapokban, vendégeid valódi rajongókká válnak és mindig ragaszkodni fognak a kezed munkájához.
Ezt a lebilincselő szakmai alázatot, szeretetet szeretnénk számotokra átadni nemzetközi szinten is magasan képzett fodrász oktatóink képzésein. Kortól, aktuális készség- és tudásszinttől függetlenül, itt biztosan megtalálod azt a támogató közeget, amiben a Te fejlesztésed az elsődleges.
Tarts velünk az úton! Mi fogjuk a kezed legyen szó hajfestésről, szőkítésről, hajvágásról, szárításról, alkalmi frizuráról... képzéseinken nemcsak az általad vágyott szakmai tudást szerzed meg, de egyben egy befogadó közösség tagjává is válsz, ahol mindig számíthatsz oktatóink segítségére.
Célunk egy pezsgő fodrász közösségi tér létrehozása, képzéseink mellett rendszeres szakmai rendezvényeket, szemináriumokat, utazásokat szervezünk fodrászok számára. Kurzusaink a budapesti akadémiánk mellett győri, debreceni, szolnoki, pécsi képzési centrumjainkban is elérhetők.
Büszkék vagyunk arra, hogy a legkiválóbb, maximálisan elhivatott, hazai és nemzetközi oktatókkal dolgozhatunk együtt, akik garantáltan jó hangulatú, szakmailag kiemelkedő színvonalú kurzusokon vezetnek be az adott szakterület rejtelmeibe.

 

Alkoss merészen. Élj merészen.

Külföldi Oktatóink

Oktatóink

aleksandra

Aleksandra Vidnyarska

Szófia, Bulgária

Már gyerekkoromban éreztem a fodrászat iránti szenvedélyt, így beiratkoztam a fodrásziskolába és valóban rátaláltam a hivatásomra.

Az, hogy ez a szakmám és saját szalonomban dolgozhatok, még jobban motivál a folyamatos fejlődésre. A szakma iránti szeretetem leginkább abban nyilvánul meg, hogy elhivatottan követem a fejlesztéseket, továbbképzéseken veszek részt, annak érdekében, hogy mindig a legújabb trendeket és technológiai újításokat tudjam kínálni vendégeimnek.

A lehetőség, hogy oktatóvá válhattam, és megoszthatom tudásomat, készségeimet a kollégákkal, óriási felelősség és kihívás. Ez a  mentorálás megkívánja tudásom folyamatos bővítését és technikai készségeim állandó fejlesztését, hiszen csak így válhatok a kollégák számára hasznos segítséggé és így szolgálhatom a szépségipari szakma fejlődését Bulgáriában. Tanítványaim által elért eredmények és vendégeim elégedettsége a legnagyobb elismerés.

Aleksandra fellép a 2024. március 10-11-i születésnapi nagyrendezvényünk Qiqi csapatával, ahol a textúra javításáról szóló show és szemináriumok várják az érdeklődőket. Tarts velünk a rendezvényen, amelyről itt tájékozódhatsz bővebben: 
VISEGRÁD FODRÁSZ SHOW - MÁRCIUS 10-11.

ALEKSANDRA-VIDNYARSKA-3.jpg
anja-demic

Anja Demić

Belgrád, Szerbia

  • Instagram

Fodrász családban nőtt fel. Az Iparművészeti Egyetem, enteriőr- és bútortervező karának befejezése után úgy döntött, hogy tudását a művészetben kamatoztatja és a fodrászattal kapcsolja össze.
2014-ben elkezdett beletanulni, majd fejleszteni a Revlon Professional és American Crew márkatermékeit forgalmazó családi vállalkozásukat, amit soha nem tekint munkának, sokkal inkább örömnek.
2016-ban kezdett el dolgozni az American Crew-val, és azonnal beleszeretett a márkába. 2018-ban All Star státuszú márkanagykövetté vált, jelenleg oktatóként dolgozik a belgrádi akadémián és családi szalonjaikban.

Anja 2023-ban két ízben is járt Magyarországon az American Crew AllStar Nagyköveteként, hogy megtartsa az American Crew magyar oktatói számára a felkészítő képzéseket. A nemzetközi oktatásról itt olvashattok bővebben, képekkel, videókkal illusztrálva: 

ACED01 AMERICAN CREW TRAINER KÉPZÉS - AZ ALAPOZÁS

ACED02 AMERICAN CREW TRAINER KÉPZÉS - A MÁSODIK KÖR

Anja vezeti a 2024. március 10-11-i születésnapi nagyrendezvényünk American Crew férfi hajvágás fellépő csapatát, ahol a trendekről szóló show és szemináriumok várják az érdeklődőket. Tarts velünk a rendezvényen, amelyről itt tájékozódhatsz bővebben: 
VISEGRÁD FODRÁSZ SHOW - MÁRCIUS 10-11.

oktato-ANJA-DEMIC.jpg

Ingrid Kadlecova

Prága, Csehország

"Soha ne hagyd abba a tanulást, az új trendek, inspirációk és ötletek felfedezését."
A Revlon Professional csehországi oktatójaként és a Revlon Professional Global Oktatási Menedzsereként Barcelonában szerzett több mint húsz év fodrászati és tizenhat éves oktatói múlttal, Ingrid rengeteg tapasztalatot szerzett a szakmai oktatás terén számos országban. A hajfestésre, vágási technikákra és rendezvényszervezésre szakosodott Ingrid 2023-ban csatlakozott vezetőként a Primavera Andorrana oktatási részlegéhez, megosztva tudását és ötleteit azzal a céllal, hogy támogassa a fodrászokat a szakmai fejlődés útján.

 

Ingrid vezeti a 2024. március 10-11-i születésnapi nagyrendezvényünk Revlon Professional Color fellépő csapatát, ahol a trendekről szóló show és szemináriumok várják az érdeklődőket. Tarts velünk a rendezvényen, amelyről itt tájékozódhatsz bővebben:
VISEGRÁD FODRÁSZ SHOW - MÁRCIUS 10-11.

ingrid-2.jpg
ingrid-kadlecova

Boros Zoltán

Szakiskolai kapcsolattartó, iskolai oktató

24 év fodrász tapasztalattal

2018 óta dolgozik

REVLON PROFESSIONAL 

termékekkel

2003-ban Budapesten végeztem el a fodrásziskolát. Gyakorlati időmet Papas Vasziliosznál töltöttem, ahol a szakma stabil alapjait szereztem meg.

2004 és 2007 között a Tony & Guy Essensuals-ban dolgoztam. Ez idő alatt Kökény Ferenc és Szabados Iréne rendszeres támogatásában is részesültem.  2015-ben mestervizsgáztam, amire Papasz Vasziliosz és Kökény Ferenc készített fel. 2021 óta erősítem a magyarországi Revlon Professional csapatát, ahol szakiskolai kapcsolattartó és oktató vagyok. 2023-ban felvételt nyertem az Óbudai Egyetem Szakoktatói karára. Elméleti és gyakorlati oktatásban részesültem a NYCE New York Cosmetic Experience akadémián.
 
Oktatói tevékenységem fő célja az oktatásban résztvevő diákok inspirálása és képzése. Célom, hogy minél jobban megismertessem velük a szakma rejtelmeit, a REVLON PROFESSIONAL termékeit és annak alkalmazási módjait, továbbá, hogy megtanítsam a lehető legnagyobb precízitás elérését a végzett munkafolyamatokban. Legfőbb irányvonalam a milliméter pontos hajvágás és a specifikus hajápolások. Emellett elkötelezett vagyok a REVLON PROFESSIONAL elismertségének és népszerűsítésének elősegítésében már meglévő fodrász közösségekben.

BOROS-ZOLTAN_2024-2.jpg
boros-zoltan
erdelyi-viktor

Erdélyi Viktor

Oktató

2014-ben kezdtem pályafutásomat a szakmában és 2023-ban végeztem el az American Crew nemzetközi oktatását.


Volt szerencsém kipróbálni magam külföldi előadók és oktatók mellett, ahol a mentorom Anja Demic és az Ac-id egyik kreátora Ian Harrold is részt vett Belgrádban, mely nem csak inspirációt, de felismerést is hozott az életembe: úgy gondolom, nem mindegy, ki hol kezdi el.


Precizitás, stílus, alázat, kifinomultság mind-mind jelentős alapok és mérföldkövek az irányzatunkban.


Ha szeretnéd a következő szintre emelni magad, akkor a legjobb csapat fog neked segíteni.

Képzések:

eredelyi-viktor-2.jpg
jenser-sofia

Jenser Sofi

Oktató

20 év fodrász tapasztalattal

2016 óta dolgozik

REVLON PROFESSIONAL 

termékekkel

"Már magam sem emlékszem arra a bizonyos pillanatra, amikor eldöntöttem, hogy fodrász szeretnék lenni. Gyakorlatilag beleszülettem, kislány korom óta elvarázsol ez a világ és benne az, hogy pár órán belül újjá tud születni a Nő; láthatóan megfiatalodni, kinyílni.

Oktatóként jómagam is folyamatosan képzem magam. Hiszem, olyan sosem fordulhat elő, hogy már mindent tudunk és emiatt nincsen rá szükségünk. Mindig jönnek új trendek, festés-, és vágástechnikák. Muszáj állandóan megújulnom, lendületben lennem mert attól, akit elismernek a szakmájában, el is várják mind a vendégei, mind a kollégái.

Büszke vagyok arra, hogy oktatóként dolgozhatok a Revlon Professional csapatában, csodás olyan dologról beszélni, amit szó szerint imádok. 


Nincs két egyforma kéz, két egyforma fodrász, így oktató sem. Éppen ez a gyönyörű ebben a szakmában."

sofia2.jpg
rozsane-nadi-marianna

Rózsáné Nádi Marianna

Oktató

Rózsáné Nádi Marianna vagyok, de mindenki ANKA néven ismer.

3 éves óvodás kislányként egy kis faluban álmodoztam arról, hogy ha nagy leszek, fodrász leszek. 

Az álmom valóra vált és immár 1995 óta dolgozom szeretettel és alázattal, 2007 óta vagyok fodrászmester.

Hálás vagyok, hogy minden nap átalakíthatom a vendégeim haját, mosolyt csalhatok az arcukra.

 

A haladó oktatás egy választás! Időt szakítunk arra, hogy saját magunkba, mesterségünkbe fektessünk!

Tudásunk továbbfejlesztésével sokkal magabiztosabbá válunk a szék mögött és így magam is hitelesen adhatom át szakmai tapasztalataimat a kollégáknak, miközben észrevétlenül egymást segítő barátokká válunk és - ami a legfontosabb - szakmai tisztelettel tekintünk egymásra. 

Öröm számomra aktívan részt venni az akadémia életében, hiszen itt együtt fejlődhetünk, megfelelő segítséget, támogatást és bátorítást adhatunk a fodrászoknak szolgáltatásaik bővítésében. 

Képzések:

ROZSANE-NADI-MARIANNA-2.jpg
szabo-tamas

Szabó Tamás

Oktató

2018 óta dolgozik

REVLON PROFESSIONAL 

termékekkel

Szabó Tamás Mesterfodrász vagyok

 

Közel 30-éves szalonmunka tapasztalattal a hátam mögött, bátran mondhatnám már mindent láttam, mindent tudok ÉS NEM! Az egyik legszebb része a fodrász hivatásomnak a folyamatos fejlődés, tanulás, hiszen a divat a trendek, techinikak sem állnak meg.  

Mi Se tegyük!

 

2018-tól dolgozom a REVLON PROFESSIONAL termékeivel és egyet mondhatok: itt megtalálod amit keresel!

Oktató és bemutató fodrászként célom, hogy segítsem minden fodrász kollégám magasabb szintre emelkedését, hogy együtt haladjunk kihívásokkal tarkított úton a jövő fodrász világa felé

Képzések:

SZABO-TAMAS-2.jpg
szegedi-tibor

Szegedi Tibor

Oktató

2000-ben végeztem Nógrád megyében egy tradicionális szakmunkásképzőben. 
Pár év vidéki munka után, felhagyva a vidéki léttel, szerencsét próbáltam a fővárosban azzal a céllal, hogy fejlődni szeretnék.


2022-ben szereztem meg a fodrászmesteri címet

.
Szorgalmam, elszántságom és szakmai elhivatottságom vezetett oda, hogy a Primavera Andorrana kiválasztott az American Crew márka magyarországi oktatócsapatába.


Az akadémián a férfi hajvágás és styling kurzusok mellett saját fejlesztésű, üzleti szemléletű marketing kurzusommal próbálom segíteni a szakmabelieket, hogy lépést tartsanak az informatikai és kommunikációs világ fejlődésével, a szalonjuk üzleti stabilitásának megteremtése érdekében. 


Erősségem a jó kommunikációs készség és a szakma iránti szeretet.
A mai napig is folyamatosan képzem magam, mert ahogy a világ fejlődik, úgy kell nekem is tartani vele a lépést.

Képzéseim során ezt a hitvallást szeretném a fodrász kollégákban is erősíteni: fejlődni, fejlődni, fejlődni....

SZEGEDI-TIBOR-2.jpg

Tóth Ferenc 

SALES MANAGER

Fodrász területi képviselőként naponta találkozom a szépségipari szakemberek sikereivel és nehézségeivel egyaránt.
Ügyfeleim a kreatív, komoly szakértelmet igénylő munkájuk mellett, gyakran kevés figyelmet tudnak fordítani a gazdasági kérdésekre. 

 

A szolgáltatás és termék értékesítés területén évtizedek alatt szerzett ismereteimet, képzéseimet (Legendás szolgáltatás, Értékesítést mesterfokon, Időgazdálkodás) és a napi fodrász látogatások során gyűjtött tapasztalataimat használtam a SZALONMENEDZSMENT II. TUDATOS ÁRKÉPZÉS ÉS KÖLTSÉGELEMZÉS kurzus elkészítéséhez.

Az egyszemélyes konzultációk alkalmával a bizalmas légkör és a jó hangulat megléte fontos. A fodrászok egyéni célkitűzéseihez eszközöket és motivációt is nyújtok. A szalonban bevezetett változások nyomán elért eredményeikről, sikereikről kapott visszajelzések motiválnak a leginkább!

Képzések:

toth-ferenc.jpg
toth-ferenc
varga-david

Varga Dávid

Oktató

2020 óta dolgozik

REVLON PROFESSIONAL 

termékekkel

Varga Dávid vagyok, a Primavera Akadémia egyik oktatófodrásza. 2018 óta dolgozom a szakmában, 2020 óta kifejezetten Revlon Professional termékekkel. Szakmán belül a szőke hajra specializálódtam, azon belül is a balayage technikákra. 2022-ben nyitottam meg szalonomat, ahol most már rajtam kívül két kollégám is van, akiket én tanítottam ki. 

2023 tavaszán csatlakoztam a Primavera Akadémia oktatói csapatához és bízom benne, hogy a közös munka meghozza gyümölcsét. Szakmai célom, hogy átadhassam a fodrászoknak, hogyan kell egészséges szőke hajat ápolni, és e tudás megszerzésével megszabaduljanak a régi, helytelen beidegződésektől.  

Képzések:

VARGA-DAVID-2.jpg
zagor-livia

Zágor Lívia

Brand és Oktatási Manager

Mindig is csodálattal tekintettem a fodrász szakmára, lenyűgöz az a sokrétűség, amivel egy fodrásznak egy személyben rendelkeznie kell: kreativitás, empátia, folyamatos tanulás, állandó megújulás és nem utolsó sorban fizikai állóképesség.

2008 óta vagyok a Revlon Professional márka megszállott képviselője, "elméleti fodrászként" a fodrász szakma "háttérmunkásaként" igyekszem segíteni kollégáim munkáját. 

A folyamatos márkaképviselet mellett 2020 óta vezetem a Primavera Andorrana Fodrászakadémiát, ahol valódi interaktív közegben, számos képzési programmal, profi csapattal járulhatunk hozzá a fodrászok szakmai fejlődéséhez.

 

A fodrászatban állandó a nyüzsgés, mindig van valami újdonság, ugyanakkor stabil alapokra érdemes mindezt építeni.

 

Az akadémia profi oktatói csapatával közösen sziklaszilárd bázist és folyamatos szakmai fejlődést biztosítunk a fodrászok számára. Valódi élmény ebben részt venni és velük együtt dobogni ezért a csodás szakmáért.   

ZÁGOR-LÍVIA--2.jpg
bottom of page