top of page

25. Mentor nap

80 000 Ft

Érezd a profi munkavégzés adta elégedettséget, válj rutinos, tudatos fodrásszá tapasztalt oktatófodrász támogatásával!

A program támogatja szakmai fejlődésed, illetve gördülékenyebbé teszi a szakmában felmerülő olyan helyzeteket, amivel eddig még nem találkoztál vagy szakmailag nagyobb kihívást jelentett.

A mentornap végére magabiztosabban állsz majd a szék mögé legyen a megoldandó feladat hajvágás, festés, szőkítés vagy bármilyen szabadkezes technika, akár korrekció. Ez az oktatási forma teljes mértékben személyre szabott.

Saját élőfejes modelleken dolgozol önállóan, szalonkörülmények között, a Mentorfodrász felügyelete mellett mintha bejelentkezett vendégeken dolgoznál. Az anyaghasználatot korlátlanul biztosítjuk, a modellek nem fizetnek a szolgáltatásokért.
A bejelentkezést követően a Mentor telefonon egyezteti a részleteket, milyen területen kívánsz fejlődni, milyen a modellek hajának állapota, mit vársz a programtól.

Kezdés 10:00 • Vége: 18:00

 

OKTATÓ: JENSER SOFI

MINIMÁLIS LÉTSZÁM: 2 FŐ

MAXIMÁLIS LÉTSZÁM: 2 FŐ

IDŐPONTOK

2024.08.24. szombat

Ez a képzés ritkán kerül megrendezésre. Amennyiben a meghirdetett időpont túl távoli számodra, jelezheted igényedet az alábbi űrlap kitöltésével. Amennyiben az oktatóval sikerül egyeztetnünk, és lesz elegendő résztvevő a veled egyeztetett időpontban, a képzést korábban is megszervezzük.

 

Ha szeretnél korábbi időpontot erre a képzésre, kérlek töltsd ki az alábbi űrlapot!

Köszönjük érdeklődésedet, hamarosan jelentkezünk!

16838_NCF-DO-IT-WITH-A-PRO-SECONDARY-VISUAL-1 (1).jpg
bottom of page