top of page

AMERICAN CREW KÉPZÉSEK A PRIMAVERA ANDORRANA AKADÉMIÁN

AZ ACED 01 KÉPZÉSOROZATTAL INDULNAK A BORBÉLY - FÉRFI FODRÁSZ KÉPZÉSEK. 

REGISZTRÁLJ AZ ALÁBBI 2 EGYMÁSRA ÉPÜLŐ KÉPZÉSRE, SAJÁTÍTSD EL VELÜNK A PROFESSZIONÁLIS FÉRFI HAJVÁGÁS MÓDSZERTANÁT.  

 

AZ ACED 01 KÉT RÉSZES TEMATIKA BASIC ÉS PROGRESS KÉPZÉSÉVEL ERDÉLYI VIKTOR ÉS SZEGEDI TIBOR AMERICAN CREW TRÉNEREK VÁRNAK BENNETEKET! VÁLASZD KI A MEGFELELŐ DÁTUMOT ÉS JELENTKEZZ A REGISZTRÁCIÓ GOMBRA KATTINTVA.

28. American Crew ACED 01 / BASIC képzés
TERMÉKISMERET ÉS GYAKORLATI FÉRFI HAJVÁGÁS KÉPZÉS I.

Az ACED 01 férfi hajvágás oktatási program első modulja az American Crew termékek megfelelő használata mellett a tökéletes férfi hajvágási metodika 5 lépését mutatja be 2 babafejes hajvágással. A résztvevők megtanulják a legfontosabb praktikákat a kívánt férfi frizurák elkészítéséhez és az American Crew egyedülálló férfi hajvágás módszertan képzésében részesülnek. Minden képzettségi szinten magabiztos tudást biztosít a képzés. Ha több férfi vendéget szeretnél a szalonodban és professzionális szintű szolgáltatást szeretnél számukra nyújtani, akkor itt a helyed, hogy szilárd alapokat építs a profi férfi szalonszolgáltatásokhoz!

A babafejet a részvételi díj tartalmazza.

 

Kezdés: 10:00

Vége: 16:00

Maximális létszám: 6 fő

Ár: 30 000 Ft

November 11. Erdélyi Viktor

November 20. Szegedi Tibor

29. American Crew ACED 01 / PROGRESS képzés
TERMÉKISMERET ÉS GYAKORLATI FÉRFI HAJVÁGÁS KÉPZÉS II.

Az ACED 01 férfi hajvágás oktatási program PROGRESS második modulja a BASIC első modul tematikájára épül, mely az alapismeretek, illetve az 5 lépéses férfi hajvágási technika ismétlését követően 3 babafejes középhaladó férfi hajvágást mutat be a tervezéstől a finishig step-by-step. Emellett a résztvevők a férfi hajvágás és hajformázás mind tökéletesebb kivitelezéséhez további trükköket, tippeket kapnak a mindennapi borbély / férfi fodrász szalonmunkához. Minden képzettségi szinten magabiztos tudást biztosít a képzés, ugyanakkor a PROGRESS képzésen a biztos alapokat nyújtó BASIC program elvégzését követően van mód.

 

Ne feledd, a PROGRESS modulra jelentkezni kizárólag az ACED01 / BASIC modul elvégzését követően lehetséges!

A babafejet a részvételi díj tartalmazza.

 

Kezdés: 10:00

Vége: 16:00

Maximális létszám: 6 fő

Ár: 30 000 Ft

December 2. Szegedi Tibor 

December 9. Erdélyi Viktor

bottom of page