top of page
IMG_6285.jpg

ACED02 AMERICAN CREW TRAINER KÉPZÉS  
A MÁSODIK KÖR

 A februári trainer képzés második részével március 24-26-án Anja Demić All Star és Jovan Jocić újra visszatértek hozzánk és az American Crew hazai oktatójelöltjei számára az ACED02 nemzetközi oktatóprogram 3 napos továbbképzésével újabb fejezetet nyitottak az Akadémia életében.

Az ACed02 haladó képzésünk az ACed01 modult követően a képességek továbbfejlesztésére koncentrált, melynek keretében a februári képzésen résztvevő csapat 6 tagja mélyebb betekintést kapott az American Crew oktatói metodikába. A haj- és szakállvágási, valamint styling technikák, illetve a haladó termékismereti praktikák mellett az előadói készség fejlesztése volt a fő téma.

Az oktatói státusz várományosai kemény megpróbáltatásoknak voltak kitéve, hiszen szakmai tudásuk mellett, most élő közönség előtti hajvágás előadások során kellett bizonyítaniuk rátermettségüket. Az igazi közönség számára tartott képzés imitációja során maguk is megérezhették a NAGYSZÍNPAD életérzést, mindez videón rögzítésre került, melyet az American Crew vezető nemzetközi oktatói kielemeztek, ezzel is segítve a hazai oktatójelöltek előadói készségeinek fejlesztését.

Egyértelműen nagy lépést tettek a csapat tagjai a jövőbeni oktatói karrierjük építésében, így hamarosan találkozhattok velük a hazai American Crew oktatásokon.  

Figyeljétek honlapunkat, csatlakozzatok prémium borbély képzéseinkhez, tapasztaljátok meg a professzionális férfi szalonszolgáltatások világát.

A képzés hazai résztvevőivel a jövőben találkozhattok képzéseinken, rendezvényeinken. Kis képes és filmes ízelítőben bemutatjuk számotokra az eseményeket.

A piros nyílra kattintva tudsz böngészni a képek között, illetve lefelé görgetve megnézheted a rendezvényen készült videót. 

Graphic Spiral
bottom of page