top of page
IMG_3722.jpg

AMERICAN CREW SOIRÉE BEMUTATÓ 

Pár nappal Anja Demic (Szerbia) tréner után újabb All Star, Samy Petot (Franciaország) látogatott el hazánkba és főszereplésével, óriási érdeklődés mellett február 23-án lezajlott az American Crew Soirée Bemutató.

All Star, azaz a nemzetközi oktatói csapat egyik legjobbjaként, az egyik legismertebb borbélyként lépett Samy színpadra és több mint 20 éves tapasztalatával látványos, mégis nagyon emberközeli
bemutatót tartott számunkra.


Személyében egy nagyon közvetlen, színpadra termett, minden porcikájában ízig-vérig borbélyt ismerhettünk meg. A bemutatott technikáival még a nézőket is sikerült felcsábítani a színpadra, így többen is kipróbálhatták módszereit.


Samy az American Crew módszertan alapjait, trükköket, tippeket mutatott be a közönség számára, közben hazai színpadi partnere, Schönecker Róbert adott ízelítőt saját szalontapasztalataiból.
Köszönjük, hogy ilyen sokan velünk tartottatok! A magas látogatói létszám is azt bizonyítja, hogy komoly igény mutatkozik a folyamatos fejlődésre, a szakma újdonságaira, így hamarosan hasonló American Crew rendezvényekkel térünk vissza.

A legutóbbi szakmai események All Star előadói mind le voltak nyűgözve a magyar hallgatóságtól, a szakmai kíváncsiságtól, a tűztől, a kedves fogadtatástól, amit Magyarországon tapasztaltak.

Mi azon leszünk, hogy a szakma érdekességeit mindig elhozzuk számotokra! Tartsatok velünk, csatlakozzatok az American Crew közösséghez!

piros nyílra kattintva tudsz böngészni a képek között, illetve lefelé görgetve megnézheted a rendezvényen készült videót.

Graphic Spiral
All Videos

All Videos

bottom of page